Terug

Alles wat u moet weten over desinfecterende handgels

Alles wat u moet weten over desinfecterende handgels

Door de Corona crisis is desinfectie gel één van de meest begeerde producten van dit jaar. Het is bijna niet meer weg te denken in de samenleving waarin we nu leven!

Waarom is een desinfectie handgel zo belangrijk?

U kunt er maar beter niet over nadenken… Letterlijk op elk voorwerp zitten bacteriën. Denk maar aan uw smartphone, pinpas, tas, geld, … Deze voorwerpen bevatten maar liefst tienduizenden bacteriën. Als u dan vervolgens uw mond aanraakt kan dit infecties, verkoudheid, Corona, griep en andere virussen teweeg brengen. Hier is waar Paxontac in tussenkomt, een desinfecterende handgel (densept gel 70%) op basis van 70% alcohol, met een werking in het doden van bacteriën en voorkomen van ziektes. Kortom, het zorgt ervoor dat u veiliger door het leven kan!

Hoe zit het met uw handhygiëne?

Uit onderzoek blijkt dat mensen hun handen niet lang genoeg wassen om ze echt schoon te krijgen. Hier zijn maar liefst 20 seconden voor nodig. Hoewel de handen wassen met water en zeep helpt, dood u hiermee nog niet volledig alle bacteriën en virussen. Wilt u het echt goed doen? Dan dient u eerst uw handen te wassen en vervolgens nog een desinfecterende gel aan te brengen. Goede handhygiëne kan dus niet zonder een effectieve antibacteriële handgel.

Is er een verschil in virusdodende handgels?

Dat is er zeker! Er zijn zoveel verschillende aanbieders en producten op de markt dat u zelf niet meer weet waar u moet kijken. Maar let op wat u koopt! Veel merken zijn niet geregistreerd en bevatten ingrediënten die geen werking leveren. U hebt geen idee wat u op uw handen smeert! Paxontac daarentegen is een goedgekeurd merk (ctgb toegelaten). Wat wilt dit zeggen? Dit merk is bewezen werkzaam in de bestrijding tegen virussen en bacteriën. Dit herkent u onder meer aan de N-code op het etiket.

Voor wie is het belangrijk?

Handhygiëne is ten aller tijden voor iedereen belangrijk, maar tijdens deze pandemie moeten we extra voorzichtig zijn. Misschien bevindt u zich in de risicogroep? Of heeft u naasten die hier wel vatbaar voor zijn? Bescherm elkaar en draag zorg voor uw hygiëne! Laten we COVID-19 bestrijden door de transmissie van bacteriën te doorbreken! Schaf een meeneemverpakking handgel (mini handgel) van 100 ml aan, wat makkelijk weg te stoppen is in uw handtas of broekzak, en u bent altijd en overal voorzien!

Bekijk HIER het assortiment van Paxontac voor andere formaten en voordeelpakketten.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »